Al 25 jaar een hele gezellige auto club

2015 Afsluitrit 26 september

Zaterdag 26 september liep de wekker voor een aantal leden van de OMZ, al vroeg af. We werden namelijk om 9.00 verwacht voor een ontbijt in Amacitia in Kloetinge. Nadat we daar gezellig de dag waren begonnen met maar liefst 58 deelnemers, kregen we van organisatorten Wim Kruijssen en Hans van Kemena ons routeboek uitgereikt.

De eerst equipes gingen van start, we moesten richting Westerscheldetunnel, die deze dag tolvrij was, een mooie bijkomstigheid. Daarna via Hoek en Phillipinne naar Sas van Gent, waar we een bezoek hebben gebracht aan het Industrieel Museum Zeeland. Vandaaruit, ging de rit door het Zeeuws Vlaamse landschap naar Heikant, waar we werden opgewacht bij restauratie bedrijf Jean de Feijter. Het was een allerhartelijkst ontvangst, met koffie, keuze uit overheerlijke koeken en een gastheer en gastvrouw die vol passie vertelden over hun vak. 


Nadat we onze oren en ogen de kost hadden gegeven, werd de rit vervolgd, naar Hulst. Daar kon een ieder verpozen op een manier zoals men zelf het prettigst vondt, van terras tot bakker, haringkar of frietkraam, ieder vondt wel iets van zijn of haar gading.
Toen nog het laatste deel polderwegen op naar de Griete bij Terneuzen, daar hielden we staande bij Cafe de Griete, om met een aantal deelnemers nog wat na te praten en terug te kijken op een mooie, goed georganiseerde en zonnig herfstdag. 
Het was een geslaagde afsluiter van ons rittenseizoen.

 

Contact

OldtimerclubMiddenZeeland is opgericht op 20 augustus 1996. Onze leden noemen de club ook wel OMZ.


Neem eens een kijkje in ons fotoalbum, wij plaatsen hier na iedere activiteit onze foto's.

U kunt zo een indruk krijgen van onze evenementen.


Neem contact op met de secretaris van de  OldtimerclubMiddenZeeland:

Email:secretaris@oldtimerclubmiddenzeeland.nl