Al 25 jaar een hele gezellige auto club

Inschrijven voor rit of evenement

Online inschrijven

Voor de evenementen die onze vereniging organiseert gebruiken we de diensten van inschrijfsysteem.nl.

Hier zijn de links naar de komende evenementen:

---------------------------------------------------------------------------------

 

2023

 

 

10 april                              Paasrit

 


Op 2de paasdag organiseert de activiteiten commissie de traditionele Paasrit tevens de openingsrit van het seizoen.
 
Start met paasbrunch en aankomst zal deze keer het dorpshuis Versvliet te 's Heer Abtskerke zijn. 
Het betreft een rit van ongeveer 65 km door Zuid Beveland met een tussenstop te Yerseke alwaar men de tijd zelf in kan vullen.
We willen met maximaal 50 auto's starten.
 
Aanvang paasbrunch te Versvliet om 11.00 waarna we tussen 12.00 en 12.30 zullen starten.
Bedoeling is om te starten in groepjes van 5 met een tussenpozen van ongeveer 2 minuten.
 
Tussenstop te Yerseke van ongeveer 14.00 tot 15.00 alwaar men op of rond de haven een wandeling kan maken of op de dijk wat kan nuttigen van een zelf meegenomen versnapering.
Eventueel een terrasje pikken op eigen rekening kan ook.
 
Hierna vervolgen we onze route terug naar Versvliet met geschatte aankomst 16.00/16.30 waar nog een biertje of wijntje gedronken kan worden op de veilige aankomst (1 consumtie gratis).

Deelname aan deze rit inclusief brunch kost 20,- per persoon.

 
Tevens vermelden we dat we  officieel NIET in colonne rijden maar dat iedereen voor zich zelf verantwoordelijk is.

 

U kunt aanmelden voor deze rit via :

https://inschrijfsysteem.nl/I913293

Als u heeft ingeschreven ontvangt u een bevestiging per email ( soms hapert dit bij een gmail adres).  Wij vragen u om het inschrijfgeld over te maken

op het bankrekeningnummer van de OMZ : NL41RABO 0380 5192 59, onder vermelding : deelname Paasrit 2023.

inschrijven is mogelijk tot de 50 auto's zijn bereikt of tot en met 1 april 2023.

 

 

 

 

 

 

TAXATIE, CARS AND COFFE EN KOFFERBAKVERKOOP OP 11 MAART

 

We zijn deze ochtend vanaf 09.00 welkom en te gast bij: 

 

                                                     Autobedrijf Sterdome

                                                     Scottweg 43

                                                     4462GS Goes

 

Jan van der Craats en Leander Sinke van ZEELAND EXPERTISE staan daar klaar om 12 oldtimers

te taxeren voor het speciale O.M.Z. tarief van € 90,00 per oldtimer.

U dient dit bedrag tijdens de taxatie contant te betalen, pinnen is helaas niet mogelijk.

Voor de taxatie dient u zich via onderstaande link op te geven en alle vragen te beantwoorden.

https://inschrijfsysteem.nl/I917925

 

Zodra bekend is hoeveel taxaties we hebben maken we een tijdsplanning en krijgt u een richttijd hoe laat uw oldtimer aan de beurt is voor de taxatie. Zorg ervoor dat u het kentekenbewijs en eventuele extra documentatie zoals foto’s van de restauratie en de historie van uw oldtimer meebrengt.

 

De oldtimertaxatie is niet alleen belangrijk en vaak verplicht bij een all-risk verzekering maar kan bij schade ook zeer waardevol zijn als uw oldtimer uitsluitend WA verzekerd is. U heeft dan een waardevol document in handen met de werkelijke waarde van uw voertuig.

 

Geen taxatie nodig?

Kom dan gezellig langs, liefst met uw oldtimer, om onder het genot van een kop koffie en een bolus elkaar te ontmoeten en gezellig bij te praten.

Iets te verkopen?

Deze ochtend kunnen de kofferbakken geopend worden met alles wat voor andere leden misschien bruikbaar is en u weer ruimte krijgt.

 

Allemaal tot ziens op 11 maart in Goes.

 

De Activiteitencommissie

 

 

 

 

 

 

 

 aankondiging voor 14 januari :

Gezellig naar de beurs Interclassics of heerlijk shoppen in MaastrichtWe horen regelmatig leden enthousiast vertellen over de diverse oldtimerbeurzen die in de wintermaanden worden bezocht, op zoek naar onderdelen of gewoon om te genieten van al het moois dat de auto-industrie in het verleden op de weg gezet heeft en vandaag de dag nog steeds rond rijdt en in bezit is van musea, fabrieken of liefhebbers. Een ding is zeker, ze worden allemaal gekoesterd en met liefde omringd.

Het lijkt de activiteitencommissie dan ook een leuk idee om eens een busreis te organiseren naar een van deze beurzen zodat op de heen maar vooral op de terugreis gezellig (na)gepraat kan worden met elkaar over alles wat er te zien was, iedereen heeft hier natuurlijk zijn eigen verhaal over.Wij hebben ervoor gekozen om op 14 januari Interclassics Maastricht te bezoeken.

Interclassics Maastricht is de grootste oldtimerbeurs van de Benelux en heeft dit jaar als extra de speciale tentoonstelling “Dutch Grand Prix Classics”. Uit diverse verzamelingen van musea, fabrieken en particulieren ontstaat er een eenmalige en unieke tentoonstelling van Formule 1 wagens die in het verleden op Zandvoort hebben rondgereden in de Dutch Grand Prix, ook zal de RedBull RB16B aanwezig zijn waarmee Max Verstappen vorig jaar zijn 1e wereldkampioenschap veroverde.

 

Ook aan de partners van onze leden is natuurlijk gedacht, wij nodigen hen van harte uit om mee te gaan naar Maastricht. Voordat de bus, welke natuurlijk voorzien is van een toilet en airco,  naar het MECC rijdt waar de beurs gehouden wordt zal er eerst gestopt worden vlakbij het centrum aan de Maasboulevard in Maastricht. Hier kunt u uitstappen om te genieten van een heerlijk dagje uit in Maastricht. Of u nu gaat wandelen, heerlijk shoppen in de uitverkoop, een verwarmd terrasje gaat pakken onder het genot van een stuk vlaai of de historische stad gaat bekijken, het kan allemaal. Aan het eind van de dag wordt u op hetzelfde punt weer opgehaald.

 

Het is de bedoeling dat we ‘s morgens om 09.00 uur vertrekken vanaf de parkeerplaats Vierwegen bij het ANWB station in Kapelle waar voldoende parkeer gelegnheid is. Onderweg zal er een stop gemaakt worden om de benen te strekken en zal er vanuit de bus koffie/thee geserveerd worden met natuurlijk heerlijke koek erbij. Rond 11.30 uur komen we dan aan op de Maasboulevard in Maastricht waar de passagiers die niet naar de beurs gaan kunnen uitstappen en ca. 15 minuten later zullen we dan aankomen bij het MECC. Om 17.00 uur vertrekt de bus weer vanaf het MECC richting de Maasboulevard om de partners op te halen en rijden dan rond 17.15 uur weer terug naar het Zeeuwse land. Onderweg maken we nog een korte stop en hopen dan om 19.45 uur weer terug te zijn in Kapelle.

 

Door een extra bijdrage vanuit het bestuur kan de O.M.Z. u deze leuke dagreis voor een zeer scherpe prijs aanbieden. In de prijs is het volgende inbegrepen: de busreis, de consumpties op de heen- en terugreis in de bus en optioneel de entree voor de beurs. (aan de kassa kost deze al € 20,00 per persoon)

 

Voor deze reis ontvangen de leden van ATC-Zeeland ook een uitnodiging, deze club start de inschrijving een week later dan de O.M.Z. zodat onze leden voorrang krijgen. Wilt u verzekerd zijn van een plaats, schrijf dan op tijd in want vol is vol.

U kunt zich inschrijven via de onderstaande link op de website van de O.M.Z. :

https://inschrijfsysteem.nl/I917762

Het is belangrijk dat u per deelnemer apart inschrijft en de juiste naam van de deelnemer vermeldt zodat er een correcte passagierslijst ontstaat, dit is van belang omdat de reis via België verloopt. De inschrijving sluit uiterlijk op 5 januari of eerder wanneer de bus vol is. Er is op dit moment plaats voor 54 deelnemers, heeft u een inschrijving die hoger is dan plaats 54  dan staat u automatisch op de reservelijst.  Indien nodig proberen we een grotere bus te regelen zodat iedereen op de reservelijst toch gezellig mee kan.

 

Na de sluitingsdatum wordt er gekeken hoeveel deelnemers er zijn en wordt de definitieve prijs vastgesteld zoals in de staffel vermeld. Hierover ontvangt u een aparte mail met het verzoek dit bedrag per persoon en per omgaande te betalen aan onze penningmeester op de rekening van de O.M.Z.  NL41RABO 0380 5192 59 onder vermelding busreis Maastricht. Betaald u via een niet persoonlijke rekening of voor iemand anders vermeld dan ook de naam/namen van de deelnemer(s) voor wie u betaald. Dit scheelt onze penningmeester een hoop uitzoek werk.

We hopen veel leden en hun partners een plezier te doen met deze reis en zien u graag in de bus.

De Activiteitencommissie

 

 

 

 

Zaterdag 1 oktober 2022

 

 

Op Zaterdag 1 oktober bent u van harte welkom in Rilland. Daar staan de deuren vanaf 9.30 voor u open en zal er samen met monteurs Kees, Jos en Marco en de monteurs van ATC afdeling Zeeland, een ochtend worden georganiseerd, die draait om het APK waardig of in goede conditie houden van auto’s van 50 jaar en ouder die geen verplichting meer hebben vanuit de RDW om ieder jaar of iedere 2 jaar APK te keuren.

Er zullen diverse aandachtspunten worden besproken en bekeken aan de hand van enkele aanwezige oldtimers.

 

Deze ochtend is voor iedereen vrij toegankelijk, voor koffie of thee wordt gezorgd.

 

Aansluitende is er een middag programma met een leuke rit door Reimerswaal en een stuk van de Brabantse Wal, door polders, bossen en heide.

Deelnemers die alleen de rit mee willen rijden zijn welkom vanaf 13.15

We proberen tussen 16-17 ongeveer een mooie stop plek te vinden op de grens van Zeeland en Brabant alwaar we met een drankje de dag al napratend kunnen afsluiten.

 

Adres :  Garage Hoebeke,  Valckenissewg 1 B,  4411 RJ,  Rilland

 

Ochtendprogramma vanaf 9.30 vrije inloop aanmelden is niet nodig. Als u aansluitend deel neemt aan de rit, dan is het wel verstandig om zelf een lunch en evt klapstoel mee te nemen.

 

 

Middag rit, verzamelen vanaf 13.15 uur.

Hiervoor wel aanmelden aub via deze link:

https://inschrijfsysteem.nl/I915047

( het kan zijn dat mensen met een gmail adres geen bevestiging ontvangen helaas)

Deelname kosten bedragen 7,50 per persoon. Deze graag vooraf bij het inschrijven overmaken op :

NL 41 RABO 0380 5192 59 tnv Oldtimerclub Midden Zeeland onder vermelding van : ‘deelname 1 oktober “

Inschrijven voor de rit is mogelijk tm dinsdag 27 – 09 -2022.

 

Allen van harte uitgenodigd

 

 

 

Nieuwlandrit 28 augustus:

 

Wat hebben we al weer lekker kunnen rijden dit jaar, echt genieten van onze oldtimer zoals we dat zo graag doen.

 

Op zondag 28 augustus wordt het weer opnieuw genieten want deze dag wordt de inmiddels traditionele “Nieuwlandrit” verreden.

 

Vanaf 12.30 uur bent u welkom op de startplaats bij:

 

                                     KWEKERIJ VAN DE WAART

                                                  Molendijk 80

                                      4339AE Nieuw en St Joosland

 

Na de ontvangst met koffie/thee en natuurlijk iets lekkers erbij gaat u van start voor een route van 60 kilometer die u eerst naar Zuid-Beveland brengt en vervolgens richting Walcheren over hele leuke weggetjes .

Halverwege de route is er een tussenstop gepland op “het eiland”in Vlissingen

waar u de schepen op de punt voorbij ziet varen over de Westerschelde, de molen op de dijk kunt bekijken en natuurlijk over de sluizen wandelen naar het mooie station.

Hier staat ook weer een consumtie met wat lekkers voor u klaar.

Na deze stop wordt het 2e gedeelte van de route gereden over soms “vergeten weggetjes”op Walcheren richting het eindpunt “de Merelhoeve”in Nieuw en St Joosland.

 

Op het eindpunt wordt u nog getrakteerd op een consumptie met een lekker hapje.

Optioneel kunt u na afloop ook deelnemen aan een uitgebreid BBQ waarbij het u aan niks ontbreekt.

De prijs voor deze rit met genoemde consumpties bedraagt € 11,50 per persoon.

Door een bijdrage van het bestuur zijn de extra kosten voor de BBQ slechts € 15,00 per persoon.

 

Er is plaats voor maximaal 30 equipes en de inschrijving sluit op 20 augustus,

mocht het maximale equipes voor deze datum al bereikt zijn dan sluit de inschrijving automatisch.

 

Inschrijven kunt u via onderstaande link, mocht u speciale dieetwensen hebben dan kunt u dat bij de inschrijving vermelden.

https://inschrijfsysteem.nl/I914467

 

Schrijft u in met een G-mailadres dan kan het gebeuren dat u geen automatische bevestiging krijgt van uw inschrijving, er wordt hard  aan gewerkt om dit probleem op te lossen.

U kunt dan altijd om een bevestiging vragen via samenannelies@kpnmail.nl.

 

Uw inschrijving is pas defintief na betaling van het verschuldigde inschrijfgeld op de rekening van Oldtimerclub Midden Zeeland

NL41RABO 0380 5192 59

 

We hopen natuurlijk op mooi weer en uw deelname

Graag tot ziens op 28 augustus

Joke Bliek, Louis Kint, Paula en Ben van de Waart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BUSREIS naar CLASSIC DAYS in Duitsland 6 AUGUSTUS :

De Classic Days, Festival of Culture & Motoring Lifestyle.

 

Op zaterdag 6 augustus organiseert de OMZ een wel zeer bijzondere reis!

Met chauffeur Sam van der Perk rijden we in een luxe touringcar van de AMZ naar de Classic Days in Düsseldorf.

Voorheen werd dit spektakel bij Schloss Dyck in Jüchen georganiseerd, maar de slottuinen werden te klein voor het grote auto- en motorsportevenement.

De Classic Days hebben inmiddels naam gemaakt bij de auto-enthousiastelingen. Het wordt niet voor niets het Goodwood van Duitsland genoemd.

Oldtimers, klassiekers, races en nog veel meer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEZOEK AAN KERKWERVE 30 JULI :

 

Op zaterdag 30 juli organiseert de O.M.Z. weer een leuke dag voor u.

Deze keer eens anders dan anders want we moeten extra vroeg uit de veren.

 

We starten deze dag op tijd, vanaf 08.00 uur bent u al welkom voor een uitgebreid ontbijtbuffet op onze startplaats bij:

 

                                          DORPSHUIS VERSVLIET

                                          v/d plasschestraat 33

                                          4444AG ‘s-Heer Abtskerke

 

Natuurlijk staat de koffie en thee dan al klaar samen het uitgebreide ontbijtbuffet dat verder bestaat uit melk, karnemelk, jus d’orange, diverse soorten brood en broodjes, 

diverse soorten beleg, gekookte eieren, roereieren, gebakken spek, jam, hagelslag, yoghurt, muesli en fruit.

 

Eenmaal uitgegeten en bijgepraat starten we rond de klok van 09.30 uur de motoren

voor een leuke rit richting Kerkwerve waar we rond 11.30 uur gezamenlijk aankomen.

Hier is voor ons een mooie parkeerplaats gereserveerd waar we met de hele groep bij elkaar kunnen staan. 

Na het parkeren worden we getrakteerd op koffie met een heerlijke bolus.

 

Vandaag vindt hier voor de 25e keer de Grote Rijdag van de Stoomgroep Kerkwerve plaats.

Alles wat met stoommotoren te maken heeft is hier vandaag aanwezig in het miniatuur of levensgroot.

Denk hierbij aan treintjes in allerlei formaten met een heus station waar u kunt instappen om een rondje mee te rijden met een miniatuurtrein, 

stoommachines, stoomwalsen, tractoren, persluchtmotoren, de boluzclub met oude bromfietsen en nog veel meer.

Op het terrein vindt ook het jaarlijkse kampioenschap paling roken plaats wat natuurlijk altijd leuk is om te zien.

Ook kunt u een bezoek brengen aan het speelgoed en modelbouwmuseum waar alles te zien is op het gebied van modelbouw, 

of dat nu auto’s, boten, vliegtuigen of bijvoorbeeld poppenhuizen zijn, het is er allemaal.

Ook is er vandaag een groep uit Belgié  aanwezig met modelbouw boerderijen en molens en worden er demonstraties papierknipkunst gegeven.

Nog tijd over?

Dan kunt u lekker struinen langs de kofferbakverkoop en over de braderie of gaat u lekker op het terras zitten om de inwendige mens te versterken.

Deze dag wordt muzikaal opgeluisterd met optredens van dweilbands en een shantykoor voor nog meer gezelligheid.

 

Aan het eind van de dag kunt u als O.M.Z. lid ook nog eens optioneel deelnemen aan een uitgebreide BBQ.

 

U kunt zoals gewoonlijk inschrijven via de site van de O.M.Z. tot en met zondag 24 juli :  https://inschrijfsysteem.nl/I914674

De kosten voor deze leuke dag bedragen € 12,50 per persoon, dit is inclusief het uitgebreide ontbijt.

Wilt u ook deelnemen aan de BBQ dan bedragen de kosten € 27,50 per persoon.

 

Na het inschrijven ontvangt u een mail met betalingsinstructies.

 

Uw opgave is pas definitief na betaling van het verschuldigde inschrijvingsgeld

op rekeningnummer  NL41RABO 0380 5192 59 t.n.v. Oldtimerclub Midden Zeeland onder vermelding van “Grote Rijdag” samen met het unieke nummer dat u per mail is toegestuurd.

 

We hopen weer een leuke dag voor u georganiseerd te hebben en rekenen natuurlijk op uw deelname.

 

Tot zaterdag 30 juli.

 

De activiteitencommissie 


 

 

 

 

Lezing vrijdagavond 10 juni :

Op vrijdagavond 10 juni organiseert de O.M.Z. samen met de Citröen ID/DS club een interessante lezing,

“SCHONER RIJDEN MET UW KLASSIEKER”

Deze avond zal als gastspreker aanwezig zijn de heer Peter van Bemmelen.
Peter van Bemmelen heeft een systeem ontwikkeld dat nagenoeg op iedere klassieker is toe te passen en door gebruikmaking van ondermeer een lambdasonde de CO2 uitstoot aanzienlijk beperkt.
Hij zal deze avond de werking van het systeem en de toepasbaarheid uit de doeken doen.

Het is goed mogelijk dat er in de toekomst naast bijvoorbeeld alternatieve brandstoffen ook dit soort systemen verplicht kunnen worden gesteld om nog op de weg te mogen komen met onze hobby- auto’s, dus is het mooi hier nu al uw licht over op te steken.
Na montage van het systeem is het altijd weer mogelijk om uw auto terug te bouwen naar het origineel mocht dit nodig zijn, dat is natuurlijk een groot voordeel.

De zaal is open vanaf 19.30 uur en de lezing zal aanvangen om 20.00 uur in:

VERENIGINGSGEBOUW AMACITIA

Schimmelpenninckstraat 14

4481AG Kloetinge

De toegang is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening.

Graag via de link  opgeven voor 5 juni zodat we een idee hebben hoeveel personen er komen we kunnen verwachten:

https://inschrijfsysteem.nl/I916560

 

Met vriendelijke groet en hopelijk tot 10 juni,

De activiteitencommissie

 

 

Schouwenrit 28 mei 2022:

 

Op zaterdag 28 mei kunnen we genieten van een mooie rit over Schouwen en Noord-Beveland. Onze leden Peter en Tanja Wissekerke hebben een prachtig programma samengesteld waar we allemaal van kunnen genieten.
Vanaf 10.00 uur bent u welkom bij:

MUSEUMBOERDERIJ EN MUSEUMCAFE GOEMANSZORG MOLENWEG 3 4315CE DREISCHOR

U wordt hier ontvangen met koffie/thee en natuurlijk iets lekkers en natuurlijk ontvangt u ook hier het routeboek.
Aansluitend kunt u het mooie en uitgebreide land- en streekbouwmuseum bezoeken dat inmiddels al 45 jaar bestaat en u inzicht geeft hoe de plattelandsbevolking leefde en de landbouw zich ontwikkelde tot wat het nu is. Neem van te voren alvast eens een kijkje op hun website www.goemanszorg.nl.

Tegen de klok van twaalven is het tijd om de motoren te starten en te beginnen aan een mooie rit van ca. 80 km.
Via mooie polderwegen rijden we via de Zeelandbrug naar Noord-Beveland en slingeren we lekker binnendoor naar de Stormvloedkering.

Onderweg kunt u natuurlijk ergens stoppen voor een lunch op eigen gelegenheid. Het eindpunt van de rit ligt ook weer op Schouwen bij:

RESTAURANT DE SCHELPHOEK SEROOSKERKSEWEG 24 4327SE SEROOSKERKE (S)

Vanaf 16.00 uur wordt u verwacht op het eindpunt en staan er 2 consumpties en lekkere hapjes voor ons klaar.
Voor de drankjes geldt dat sterke dranken niet verkrijgbaar zijn maar wel een heerlijk wijntje of een speciaal biertje voor de liefhebber.

Deze leuke dag, inclusief koffie/thee en lekkers bij de start, het museumbezoek en de genoemde consumpties op het eindpunt kunnen we u aanbieden voor € 15,00 per persoon, leden met een museumjaarkaart hebben gratis toegang tot het museum en betalen € 11,50 per persoon.

Peter en Tanja hebben als mooie afsluiter samen met Restaurant de Schelphoek 4 keuzemenu’s samengesteld waar u optioneel gebruik van kunt maken.
Wat is er mooier dan samen de dag af te sluiten en met een goed gevulde maag huiswaarts te keren met het idee dat er is een keer niet meer gekookt hoeft te worden.

Keuze menu 1 Vissoep of brood met smeersels, Sliptong, Dame Blanche of Chocolademousse

Keuze menu 2 Vissoep of brood met smeersels, Zalm, Dame Blanche of Chocolademousse

Keuze menu 3 Tomatensoep met rundvleesballetjes of brood met smeersels,Varkenshaas met katenspek, Dameblache of Chocolademousse

Keuze menu 4 Tomatensoep met rundvleesballetjes of brood met smeersels. Kipsate met pindasaus, Dame Blanche of Chocolademousse

page1image1678112

Voor de prijs hoeft u het niet te laten want ieder menu kost slechts € 25,00 per persoon.

Inschrijven kunt u op de website van de O.M.Z. onder het hoofdstuk Inschrijven voor evenement. Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om te blijven dineren geef dan dit aan bij opmerkingen en geef dan ook de keuze op welk 3-gangenmenu u kiest.

U ontvangt na het inschrijven een automatische antwoordmail waar in staat hoe u kunt betalen. Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van uw betaling.

DE INSCHRIJVING SLUIT OP ZONDAG 22 MEI

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN : https://inschrijfsysteem.nl/I1413401

We hopen weer veel leden te zien deze dag en wat zou het leuk zijn om met de meesten de dag gezellig af te sluiten met het optionele diner na een mooi rit.

 

 

 

 

Zaterdag 19 Maart.

Taxatieochtend en Cars en Coffee bij “Auto van der Vliet” aan de Scottweg 9 te Goes

 

Deze dag is het mogelijk om uw oldtimer te laten taxeren door onze clubblad adverteerder :STEENBAKKER AUTOMOTIVE

Het belang van een goede en juiste taxatie van uw oldtimer voor de verzekering is een belangrijke zaak.

Ongeacht of u nu WA of Allrisk verzekerd bent, in geval van schade of nog erger total loss heeft u met een geldig en door een erkende taxateur opgemaakt taxatierapport het bewijs in handen van de werkelijke waarde van uw oldtimer.

Deze ochtend kunt u uw oldtimer laten keuren met een mooie korting voor slechts €90,00, dit dient u contant te voldoen aan de taxateur aan het begin van de taxatie.

Via deze link kunt u zich opgeven voor deze taxatie, als het maximum van 10 oldtimers is bereikt sluit de inschrijving:

https://inschrijfsysteem.nl/I917925

Deze morgen kunt u vanaf 09.00 uur binnenlopen voor een gezellig praatje met de andere clubleden  onder het genot van heerlijke koffie en natuurlijk een bolus.

Dit beloofd net als de vorige keer weer een gezellige ochtend te worden waar vele verhalen en belevenissen naar boven komen.

Het is natuurlijk nog leuker als u met de oldtimer komt wat altijd extra gespreksstof oplevert.

Voor uitsluitend de Cars en Coffee hoeft u zich niet op te geven en kunt u gewoon tussen 9-12  binnen lopen.

 

 

18 april 2e Pasen, de Paasrit

Beste Oldtimervrienden,

Hierbij nodigen we jullie uit voor de traditionele Paasrit, de eerste rit van het jaar.

Deze rit vindt plaats op tweede Paasdag 18 april en start in Hoek, Zeeuws Vlaanderen en voert ons een stukje door België en daarna een mooi gebied rond  Aardenburg, Oostburg en  Groede.

De rit is uitdagend maar niet kort ca.105 km , maar u kunt dit zelf sturen als er bijv. te veel tijd verloren gaat met de lunch of andere zaken, kunt u zelf besluiten  naar het eindpunt te rijden.

Aanrader is een KM dagteller of navigatie, tomtom of id. om de afstanden en wegen te kunnen zien aankomen!

In de routebeschrijving worden de afstanden tot de volgende aanwijzing gegeven en dit kan zeer kort zijn

In de beschrijving zijn twee tankstations aangegeven, verder zijn er geen mogelijkheden in het Belgische deel.

We rekenen op mooi weer voor de start en finish zodat we gezellig buiten kunnen zitten, en natuurlijk ook  voor de cabriorijders onder ons !

Schrijf u in op onze website , de kosten zijn EUR. 7,50 per persoon, waarvoor u koffie/thee met iets lekkers bij de start en een hapje en drankje bij de finish krijgt.

Wij verwachten u rond 10.00 uur op de startlokatie:

Dorpshuis Hoek; Molenplein 3; 4542 DA HOEK

opgeven kan via :  https://inschrijfsysteem.nl/I913293

Bestuur en Evenementencommissie OMZ

.

 

Zondag 24 April

Busreis naar British Cars and Lifestyle

vertrek om 08.00 uur uit Goes en terugkomst om ca. 18.00 uur in Goes

Vandaag zullen we de beurs British Cars and Lifestyle bezoeken in het Autotron Rosmalen.

Deze veelzijdige beurs biedt voor ieder wat wils, zoals de naam al zegt niet alleen op auto en oldtimergebied met alle bekende Britse automerken, er zijn ook vele stands met o.a. voeding, kleding, antiek en reizen. Veel wat met British Best te maken heeft komt u hier tegen.

Bij de ingang wordt u al ontvangen met doedelzakmuziek. Deze zondag houdt de Mini club ook haar meeting op het buitenterrein en worden er zo’n 300-400 mini’s verwacht in alle denkbare uitvoeringen, ook zullen er echte rally uitvoeringen aanwezig zijn en naast de rijdemonstraties ontbreken ook de onderdelenstands niet.

Binnen zullen er naast de vele stands ook modeshows plaats vinden waar u van kunt genieten onder het genot van een hapje en een drankje. U ziet, voor ieder wat wils deze dag.

Afhankelijk van het aantal deelnemers vind u onderstaande de deelnemersprijs per persoon, dit is inclusief het vervoer per comfortabele touringcar en de toegangsticket.

Deelname vanaf: 20 personen € 55,00 p.p.

                              25 personen € 47,00 p.p.

                              30 personen € 42,00 p.p.

                              35 personen € 38,00 p.p.

                              40 personen € 35,00 p.p.

                              45 personen € 33,00 p.p.

 

U kunt zich inschrijven voor deze leuke dag via de website van onze club onder het hoofdstukje “inschrijven”. Er is plaats voor 49 personen in de bus, indien deze vol is zullen we een reservelijst maken. Zodra bekend is hoeveel deelnemers er zijn krijgt u van ons de juiste prijs te horen en kunt u het totaalbedrag overmaken op de rekening van onze club.

De inschrijving sluit uiterlijk op 10 april of zodra de bus volgeboekt is.

https://inschrijfsysteem.nl/I917762

Voor meer info over deze beurs kijk eens op www.britishcarsandlifestyle.nl

 

 

U ontvangt een email na inschrijving met een uniek volgnummer.

Graag bij betaling dit nummer opgeven, u inschrijving is pas definitief als wij het inschrijfgeld ontvangen hebben.

Contact

OldtimerclubMiddenZeeland is opgericht op 20 augustus 1996. Onze leden noemen de club ook wel OMZ.


Neem eens een kijkje in ons fotoalbum, wij plaatsen hier na iedere activiteit onze foto's.

U kunt zo een indruk krijgen van onze evenementen.


Neem contact op met de secretaris van de  OldtimerclubMiddenZeeland:

Email:secretaris@oldtimerclubmiddenzeeland.nl