Al 25 jaar een hele gezellige auto club

Inschrijven voor rit of evenement

Online inschrijven

Voor de evenementen die onze vereniging organiseert gebruiken we de diensten van inschrijfsysteem.nl.

Hier zijn de links naar de komende evenementen:

---------------------------------------------------------------------------------

Dag leden van de OMZ,

Mijn naam is Bruno Tänzer en ik woon op het eiland Tholen.
Jullie kennen mij waarschijnlijk niet allemaal, omdat ik helaas door omstandigheden nog nooit een rit heb kunnen meemaken.
Toen ik een paar jaar geleden lid werd van de OMZ reed ik een Mercedes 280 SL uit 1978 en nu heb ik een Volvo PV444 uit 1950.

Op datzelfde eiland Tholen heb ik voor de OMZ een leuke rit uitgezet,

“ De Zeven Dorpen Rit.”

De rit zal gereden worden op zaterdag 29 juni en dan hopen we, dat er ook nog mooie bloemenvelden in bloei staan.
De rit zal voeren door alle zeven dorpen die het eiland rijk is en beloofd langs de mooiste plekjes van het eiland Tholen te gaan.

Onderweg is er op diverse plaatsen gelegenheid om te lunchen op eigen kosten, maar u kunt natuurlijk ook een lekkere picknickmand meenemen en zelf een mooi plekje uitzoeken.

Ook krijgen de mensen die daar interesse in hebben, de gelegenheid om op eigen kosten Museum de Meestoof te bezoeken. Toegang € 5,- p.p. maar wanneer u een museumjaarkaart heeft, wordt de prijs kleiner. (zeer de moeite waard).
Ruime gratis besloten parkeergelegenheid aanwezig.
www.demeestoof.nl

De totale lengte van de rit zal ongeveer 69 km bedragen en de kruissnelheid 50-55 km. Het zijn smalle weggetjes, dus scheuren is er niet bij...Het is geen wedstrijd, maar gewoon genieten.

Voor de start van de rit een lekkere kop koffie of thee en hoe kan het ook anders, een heerlijke Zeeuwse Bolus.

Bij het eindpunt kan er nog een frisdrank worden gedronken bij Hotel het Kosthuys in Sint- Maartensdijk. www.het-kosthuys.nl en even worden nagepraat.
Parkeren doen we dan op de Haven in Sint-Maartensdijk.

We hopen natuurlijk, dat er dan inmiddels zóveel regen is gevallen, dat het dán een stralende dag is.

Ontvangst vanaf 09.45 in clubhuis watersport vereniging de Kogge
adres: Contreien Escarpe 6 te Tholen.
vertrek       10.30
Eindpunt    16.00 bij Hotel het Kosthuis en parkeren op parkeerterrein bij de haven.

17.30 moet iedereen hier weg zijn ivm andere afspraken.

Kosten inclusief 2 koffie en bolus bij vertrek en 1 afscheids drankje en klein hapje bij aankomst zijn 11,50 E p.p.

Inschrijven kan tot 23 juni. Uw inschrijving is definitief nadat uw heeft betaald.

meld nu aan via :  https://inschrijfsysteem.nl/I914467

Hartelijke groet!

Bruno

Neem eens een kijkje in ons fotoalbum, wij plaatsen hier na iedere activiteit onze foto's.

Email:secretaris@oldtimerclubmiddenzeeland.nl