Al meer dan 20 jaar een gezellige club

Aanmelden als nieuw lid

U wilt u aanmelden bij OldtimerclubMiddenZeeland, dat kan met een auto van 30 jaar of ouder !!! Van harte welkom zelfs.

Vul onderstaande vragenlijst in en mail deze naar :secretariaatomz@gmail.com.

Het wordt door ons erg gewaardeerd als u met het ingevulde formulier ook een foto mee stuurt van uw auto.

Door het invullen en opsturen van dit formulier, schrijft u zich in als lid van de OldtimerclubMiddenZeeland en gaat u accoord met onze invulling van de wet op de privacy( zie menu) tevens  bent u verplicht de vastgestelde contributie  binnen 30 dagen na aanmelding te betalen.

Rabobank Goes :    IBAN NL41 RABO 0380 5192 59  O.M.Z.

Contributie :            25,- euro per jaar .

bij tussentijds inschrijven is de contributie   Eur.6.25 / komende kwartalen.

Inschrijfgeld :          5,- eenmalig

Secretaris email :secretariaatomz@gmail.com

Voor problemen met de website of het versturen van dit formulier, neem contact op met de beheerder van deze site: wim.kruijssen@gmail.com

p.s. als het formulier niet verstuurd wordt, kijk dan onderaan deze pagina welke melding er staat en probeer het dan nog eens.

Inschrijfformulier OMZ

Accoord met de privacy regels:

Neem eens een kijkje in ons fotoalbum, wij plaatsen hier na iedere activiteit binnen een paar dagen onze foto's.

Email:secretariaatomz@gmail.com